DE MEETING VAN BONSIN IS BEVESTIGD (infos)

 

INDIEN U VAN MOTO VERANDERDE, VERGEET NIET DIT ONS MEE TE DELEN DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN HET ONLINE FORMULIER "WIJZIGINGEN".


ONTVANGT U ONZE NIEUWSBRIEVEN NIET?
U bent lid van onze club en u ontvangt onze nieuwsbrief niet?
Het eerste wat u in dit geval moet doen, is controleren of u ze niet in uw spambox vindt. Als dit het geval is, ontgrendel dan ons adres. Als ze er niet zijn, laat het ons weten door het e-mailadres door te geven waarop u ze wilt ontvangen. Controleer in elk geval uw spam-box van tijd tot tijd.


MEDEDELING VAN 06/10/18: BONSIN IS BEVESTIGD

De montage van het circuit was een waar plezier onder een prachtige herfstzon. In verband met het weer, er wordt bevestigd dat er een licht risico van regen blijft, in de ordegrootte van 2 liter. Kortom niets om in paniek te raken.
Ter herinnering, we zullen van de parkeerplaats vlakbij het circuit gebruik kunnen maken. Dit is goed nieuws, want het is mogelijk om tussen 2 relais met de moto tot bij de auto te geraken.
 


MEDEDELING VAN 04/10/18: BONSIN ZIET ER GOED UIT

Deze vrijdag legden we het circuit van Bonsin aan. Een heel leuk circuit, korter en minder snel dan de anderen en met mooie oneffenheden. Het weer is licht bewolkt met kans op regen. Gezien het seizoen dat we hebben gekend, zal dit ons niet tegenhouden. Vooral omdat Bonsin de laatste mogelijkheid is, gedurende 6 maanden, om te rijden.
Voor meer informatie over onze organisatie in Bonsin, bezoekt u de pagina "Volgende organisatie"
Definitieve bevestiging zaterdagmiddag.


MEDEDELING VAN 02/10/18: VOLGENDE MEETING TE BONSIN DE 7 OKTOBERT

Bonsin IS op 7 oktober geprogrammeerd en we hebben hierover goed nieuws. We kunnen recht tegenover het terrein parkeren. Het is dus mogelijk om met je motor te voet naar de auto te gaan gedurende het evenement.