BONSIN GEANNULEERD

 

INDIEN U VAN MOTO VERANDERDE, VERGEET NIET DIT ONS MEE TE DELEN DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN HET ONLINE FORMULIER "WIJZIGINGEN".


MEDEDELING VAN 26/10/19 : BONSIN GEANNULEERD
We hebben absoluut pech. De derde poging om Bonsin te organiseren en elke keer het hetzelfde weerscenario: zonnig en droog op zaterdag en regen op zondag. Dit is wat ons morgen te wachten staat ?
We weten uit ervaring dat als het regent, alleen onze meest ervaren leden plezier hebben en erin slagen het circuit volledig rond te rijden. De meerderheid zal niet eens een volledige ronde kunnen voltooien. Op een circuit als Bonsin, met zijn bergen zonder snelheid, zal dit zeker het geval zijn. Voeg daarbij de parkeerproblemen.
Kortom, we zijn hier opnieuw gedwongen deze organisatie op te geven. Op dit moment kunnen we U geen datum voor een mogelijk uitstel geven.

 


MEDEDELING VAN 15/10/19 : BONSIN UITGESTELT NAAR 27 OKTOBER, SLECHTS NIEUWS EN ... HEEL GOED NIEUWS
Het slechte is niet moeilijk te raden: we zullen dit weekeinde niet naar Bonsin rijden. Blijkbaar gaat het regenen... en veel (zie hier). We overwegen nu een derde uitstel tot 27 oktober. De voorspellingen zien er tegen dan veel beter uit. Op te volgen dus. Ter informatie : de palen voor de afbakening  al zijn geplant, we moeten enkel nog de linten aanbrengen. Dit is gemakkelijk voor ons en stelt ons in staat te wachten op gunstige weersomstandigheden om deze organisatie te activeren. Dit betekent dat als we daar tot november op moeten wachten, we het kunnen overwegen.
Het (zeer) goede nieuws nu: onze vriend, Christian, eigenaar van de locatie, heeft de toestemming gekregen om de auto's te parkeren in een veld naast het circuit, aan dezelfde kant van de weg en vooral, als kers op de taart, is er een doorgang in de smalle weide die de parkeerplaats van het circuit scheidt (zie kaart). Met andere woorden, het zal mogelijk zijn om met zijn motor tussen 2 relais naar zijn auto te rijden. We zijn er zeker van dat velen dit zullen waarderen, te beginnen met onszelf.


Twee weeken na de "Mugello", het snelle circuit Nettinne, veranderen we volledig van omgeving en soort omloop met deze derde poging om Bonsin te rijden. In tegenstelling tot Nettinne biedt dit circuit veel reliëf. De bochten zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor het een minder snel circuit is en zeer didactisch voor degenen die hun rijgedrag willen verbeteren. Als het weer ons goedgezind is, is dit onze laatste bijeenkomst voor dit seizoen
.

Om meer te weten over deze organisatie, raadpleeg onze pagina "Volgende organisatie"


MEDEDELING VAN 15/10/19 : BONSIN LAATSTE MEETING VAN 2019
Een week na de "Mugello", het snelle circuit Nettinne, veranderen we volledig van omgeving en soort omloop met deze derde poging om Bonsin te rijden. In tegenstelling tot Nettinne biedt dit circuit veel reliëf. De bochten zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor het een minder snel circuit is en zeer didactisch voor degenen die hun rijgedrag willen verbeteren. Als het weer ons goedgezind is, is dit onze laatste bijeenkomst voor dit seizoen.
Om meer te weten over deze organisatie, raadpleeg onze pagina "
Volgende organisatie" op onze site www.clubvictory.be

 


MEDEDELING VAN 15/10/19 : EEN ZEER MOOIE DAG
Pas aan het einde van het seizoen konden we profiteren van de beste rij- en weersomstandigheden van dit jaar. We hadden inderdaad een uitzonderlijke dag in termen van temperatuur en zonneschijn. Het was begonnen met buien, stormachtig op vele plaatsen, die waarschijnlijk meer dan één piloot ontmoedigden. We kunnen het begrijpen, maar het weer dat we kregen, was het scenario dat was aangekondigd door de verschillende weersites die we hadden geraadpleegd. Blijkbaar hadden degenen die kwamen geen spijt van de reis. Het circuit was volledig op de computer uitgewerkt (dank aan Google Earth). Het lijkt erop dat iedereen het leuk vond, ondanks het ontbreken van reliëf. Een grassnelheidscircuit, het Mugello van Club Victory, waarop van klasse 4 tot de beste klasse, iedereen plezier had.U weet dat we er alles aan doen om al het materiaal dezelfde dag te demonteren. Een missie volbracht door een demontageteam gereduceerd tot 3, maar met versterking van de 3 kampioenen (zij en zij zullen zich erin herkennen), voltooid rond 20.00 uur en een paar minuten voor de terugkeer van ... douches (overvloedig). Kortom, een dag waar we van geluk mochten spreken.
Laten we eindigen door aan te kondigen dat deze maandagavond het complete herstel van het circuit was voltooid. Namelijk: de muurtjes terugbrengen met een egaliseermes, de knippen eruit halen en vervolgens met een roterende eg over het circuit gaan. Uiteindelijk opnieuw zaaien. Werk van Christian, aan wie we ook deze bijeenkomst te danken hebben.Volgende en laatste bijeenkomst van het seizoen aanstaande zondag in Bonsin.MEDEDELING VAN 12/10/19 : NETTINNE IS BEVESTIGD
Vrijdag zijn we overgegaan tot de montage van het circuit. Een operatie die perfect verliep. Hiermee kunnen we ideale rijomstandigheden op zachte grond "precies goed" voorspellen. Na een lange reeks vertragingen of vervelende besproeiingen, moesten we wachten tot het einde van het seizoen en een relatief late datum in onze kalender, vooraleer alle parameters, die een geweldige motorfietsdag beloven, op groen staan. Dank aan ons trouw montageteam dat het hele seizoen zijn enthousiasme en zijn vaardigheden ten dienste van de club heeft gesteld.Zoals op de onderstaande afbeelding te zien is, bevinden de parkeerplaats deelnemers / bezoekers en het circuit zich aan beide zijden van een kleine landweg. Gelieve dit plan grondig te bestuderen om de doorgang te identificeren die u (verplicht) moet nemen met uw motorfietsen om het over te steken en zo toegang te krijgen tot de technische controle en de paddock. De grootste voorzichtigheid is vereist en u moet uw motor duwen om dit te doen. Dit is verzekeringskwestie en bovendien is een voorwaarde in de toelating voor deze organisatie.
Een tweede oversteek is gepland voor voetgangers.
Let op, parkeren aan kant van de weg is verboden(beide kanten). Grote landbouwvoertuigen gebruiken de weg regelmatig en kunnen niet passeren als er auto's geparkeerd staan. Zorg ervoor dat de mensen die u vergezellen hun auto in de parking voor de deelnemers parkeren.
Om meer te weten over deze organisatie, raadpleeg onze pagina "
Volgende organisatie" op onze site www.clubvictory.be
MEDEDELING VAN 09/10/19 : NETTINNE ZIET ER GOED UIT
Het weer lijkt eindelijk te glimlachen. Droog voor zondag en milde temperaturen worden aangekondigd. We gaan in de goede richting en houden u op de hoogte.

z


MEDEDELING VAN 28/09/19: BONSIN UITGESTELT NAAR DE 6 OKTOBER
We zullen dit weekeinde niet rijden. We verwachten regen en sterke wind voor zondag, wat een dubbele bedreiging geeft. Een onpraktisch circuit voor de meerderheid van jullie en ten tweede, wie regen zegt spreekt ook van tentjes. Gewelddadige winden en tenten zijn niet goed verenigbaar en het risico van wegvliegen ervan is zeer reëel met de gevolgen van dien. (lichamelijke en materiële schade).
Daarom werd besloten onze kans aanstaande zondag 6 oktober opnieuw te wagen (
weer ).
Als gevolg hiervan worden de reservering van geluiddempers, regelmatige deelnemers en klasse 4  gereset en degenen die van plan zijn om op 6 oktober te rijden, moeten zich opnieuw aanmelden.
Tweeduizend en negentien is absoluut een zeer gecompliceerd seizoen ...
Goed nieuws in dit alles, de vergunning voor Nettinne 13 oktober is in orde.
We wensen iedereen een aangenaam weekeinde.


Het Bonsin-circuit is heel anders dan de anderen. Het heeft veel reliëf en heel weinig rechte lijnen. De bochten zijn aan elkaar gekoppeld, evenals de beklimmingen en afdalingen. Het is daarom een circuit dat langzamer is dan de andere en waarop we geen rust hebben. Kortom, we leren er veel.

Om meer te weten over deze organisatie, raadpleeg onze pagina "Volgende organisatie" op onze site www.clubvictory.be 


MEDEDELING VAN 18/09/19: AYE END OF THE GAMES
Felicitates aan het demontageteam. Om 20 uur was het hele circuit gedemonteerd, de linten ingepakt, de palen geladen op de aanhanger en alle uitrusting van de organisatie overgebracht naar de naburige boerderij.
Er wordt voor deze zondag droog, mild en zonnig weer verwacht. Temperaturen van ongeveer 20°. Dus ideaal voor het beoefenen van onze sport. De lichte regen van donderdag en vrijdag zal waarschijnlijk niet genoeg zijn om de grond voldoende te bevochtigen. We zijn van plan om aan het eind van zaterdag water te sproeien. Dit om alle troeven aan onze kant te hebben en u de beste omstandigheden om te rijden aan te bieden.
Met een traject van 3,5 km op weidegrond is Aye een relatief snel circuit.  Het bestaat voor een groot gedeelte uit opeenvolgende bochten voor het grootste deel op een helling. Het soort circuit waarop iedereen plezier heeft.
Om meer te weten over deze organisatie, raadpleeg onze pagina "
Volgende organisatie" op onze site www.clubvictory.be

Onze volgende afspraken zijn:
De 29 september te Bonsin

De13 oktober te Nettinne

Om meer te weten over deze organisatie, raadpleeg onze pagina "
Volgende organisatie" op onze site www.clubvictory.be

 


MEDEDELING VAN 03/09/19: HAMOIR END OF THE GAMES
Felicitates aan het demontageteam. Om 20 uur was het hele circuit gedemonteerd, de linten ingepakt, de palen geladen op de aanhanger en alle uitrusting van de organisatie overgebracht naar de naburige boerderij.
 MEDEDELING VAN 31/08/19: HAMOIR IS BEVESTIGD
Alles ziet er goed uit. De regio Hamoir profiteerde van de zware regenval in de nacht van woensdag op donderdag (+/- 20 l / m²). De assemblagewerkzaamheden aan het circuit, die we vrijdag in de beste omstandigheden hebben uitgevoerd, werden hierdoor aanzienlijk vergemakkelijkt. Na de warme dag op zaterdag krijgen we een veel koelere zondag waar de temperaturen niet hoger dan 20 ° zullen zijn. Een absoluut voordeel voor ons.
Om alle troeven aan onze kant te hebben, plannen we aan het eind van vandaag, zaterdag, een overvloedige besproeiing en zullen we hiermee een deel van de nacht doorgaan. Degenen die werden gehinderd door sporen in Haversin kunnen we geruststellen. Deze keer zal de grond worden bewerkt met behulp van een machine die geen sporen achterlaat.


Belangrijke informatie over geluidsemissies.
In Haversin hebben we gemerkt dat veel motorcrossmachines (2 takt  en 4 takt) op en over de limiet waren qua geluidsemissies. In Hamoir gaan we hier strenger op zijn. Lawaaierige motorfietsen moeten het circuit verlaten. Om teleurstellingen te voorkomen, raden we u dan ook aan om misschien een geluiddemper te reserveren.  Laat het geluidsniveau van uw machine controleren door onze technische staf. De effectiviteit van een geluiddemper verandert in de loop van de tijd. Hou er rekening mee dat uw motor, die op een bepaald moment is goedgekeurd, vandaag misschien niet meer voldoet. Met andere woorden, het argument "de vorige keer werd mij verteld dat het goed was" kan niet in aanmerking worden genomen
.

Om meer te weten over deze organisatie, raadpleeg onze pagina "
Volgende organisatie"


MEDEDELING VAN 25/08/19: HAVERSIN ZONDAG 25 JULI, 20U00-END OF THE GAMES
Felicitaties aan het demontageteam teruggebracht tot 3 personen. Om 20.00 uur was het hele circuit gedemonteerd, de linten ingepakt, de palen geladen op de aanhanger en alle uitrusting van de organisatie overgebracht naar de naburige boerderij.

 MEDEDELING VAN 23/08/19: HAVERSIN IS BEVESTIGD VOOR NU ZONDAG 25 AUGUSTUS


MEDEDELING VAN 15/08/19: HAVERSIN UITGESTELT TOT 25 AUGUSTUS
Van het ene uiterste in het andere !
We hebben pech. Het ging best goed met de regen, behalve dat er nu
zware regenval van zaterdagavond tot zondagmiddag  wordt aangekondigd. In deze omstandigheden zou het niet verstandig  zijn om de organisatie te laten doorgaan. We weten uit ervaring dat regen of buien gedurende de 4 uur de rijomstandigheden, voor de meerderheid van u, veel moeilijker tot zelfs onmogelijk maakt.
Wegens dit noodgeval hebben we de beschikbaarheid van iedereen in het team bekeken. En, goed nieuws ! We kunnen aankondigen dat we de organisatie uitstellen tot zondag 25 augustus 2019.
Alle reserveringen voor dempers of pre-registratieaanvragen die zijn ingevoerd voor de 18e worden geannuleerd. Met andere woorden, dit betekent dat alle reserveringen en pre-registratieaanvragen opnieuw moeten gedaan worden voor de 25e.


MEDEDELING VAN 15/07/19: SEPTON ZONDAG 14 JULI, 20U00-END OF THE GAMES
 


Felicitaties aan het demontageteam teruggebracht tot 3 personen. Om 20.00 uur was het hele circuit gedemonteerd, de linten ingepakt, de palen geladen op de aanhanger en alle uitrusting van de organisatie overgebracht naar de naburige boerderij.


MEDEDELING VAN 13/07/19: SEPTON IS BEVESTIGD
Deze vrijdag 12 juli monteerden we het circuit. Dit ging niet zonder moeite. Op sommige plaatsen hedden we problemen vanwege de droogte van de grond. Daarom hebben we, ondanks de regen van gisteren en vandaag, besloten deze zaterdag water te sproeien. Dit om ons optimale rijomstandigheden te garanderen (er is geen sproeien voorzien op zondagmorgen. Vanwege de category 4).
Om meer te weten over deze organisatie, raadpleeg onze pagina "
Volgende organisatie"


MEDEDELING VAN 09/07/19:HET ZIET ER GOED UIT VOOR SEPTON!
Het ziet er voor onze bijeenkomst in Septon goed uit . Onweersbuien en een beetje regen worden aangekondigd voor het einde van de week met temperaturen van ongeveer 20 °. Als deze voorspellingen worden bevestigd, zou dit het ideale scenario zijn. De aanleg van het circuit is gepland voor vrijdag. We houden u op de hoogte. Alain.MEDEDELING VAN 26/05/19/19: GUNSTIGE WEERVOOSPELLING VOOR 2 JUNI
Op het moment dat we dit schrijven kondigen de verschillende weersites die we bezoeken een droge en zonnige zondag aan met als kers op de taart temperaturen van rond de 25 °C.
Het is daarom met optimisme dat we op 2 juni naar Landenne trekken en dat ons team zich voorbereidt.
Definitieve bevestiging aan het einde van de week.

Voor meer informatie over deze organisatie, bezoek de pagina "Volgende organisatie"


MEDEDELING VAN 18/05/19/19: LANDENNE IS UITGESTELT NAAR 2 JUNI

Een beslissing die we niet gemakkelijk namen ...
De weersverwachting voor morgen bevestigd ons dat het een dag vol onweersbuienn zal zijn.Van 11.00 tot 19.00 uur wordt er onweer verwacht. Zoals vaak het geval is met weer, is dit geen zekerheid, misschien regent het helemaal niet. We kunnen echter niet gokken en kop of munt gooien om te beslissen of we gaan rjden. Onze club is gereserveerd voor beginnende piloten en we weten dat als het tijdens de sessie in Landenne regent, de meerderheid van de piloten niet langer een ronde kan voltooien. Dit maakten we in 2018 al mee. Na de storm reden er nog maar10 piloten rond!
Onze volgende geplande organisatie in onze kalender is 14 juli. nwe hebben alle tijd om Landenne uit te stellen. Daarom besloten we om ons geluk later opnieuw te beproeven binnen 2 weken op 2 juni.


MEDEDELING VAN 17/05/19: LANDENNE ZIET ER GOED UIT

Deze vrijdag zijn we het circuit van Landenne gaan monteren. In het begin een fijne regen, daarna een droge dag en alles ging goed. De weersvoorspelling voor deze zondag varieert constant als we kijken naar de neerslag verwachtingen. Op alle weer sites die we hebben geraadpleegd, is de algemene trend een mogelijke onweersbui aan het eind van de dag, dus na ons evenement.Dus alles ziet er goed uit. Om zeker te zijn zullen we tot morgenochtend wachten op de laatste voorspellingen om definitief onze organisatie te bevestige

 


MEDEDELING VAN 18/03/19: NEBLON IS UITGESTELD TOT DE 24 MAART

De weersverwachting die voor deze week werd aangekondigd, lijkt te worden bevestigd. Dus hebben we besloten om onze Néblon-organisatie komende zondag 24 maart in te plannen.
Belangrijke opmerking: 
om verwarring te voorkomen, er worden preregistratieverzoeken en reserveringen van dempers van voor 17 maart behandeld. Met andere woorden, we zullen geen aanvragen behandelen als ze vóór 17 maart zijn aangevraagd. Als u zich in deze situatie bevindt, stuur ons dan een nieuwe aanvraag.
De weersvoorspelling is verre van een exacte wetenschap (lol), we sturen je aan het eind van de week een definitieve bevestiging.
Voor meer informatie over deze organisatie, bezoek de pagina "Volgende organisatie"


MEDEDELING VAN 13/03/19: NEBLON IS UITGESTELD, HOOGSTWAARSCHIJNLIJK TOT 24 MAART ( te bevestigen )

Zoals jullie al weten, moeten we ons plooien naar de grillen van het weer. Onze organisatie aanstaande zondag in Néblon wordt uitgesteld, hoogstwaarschijnlijk tot 24 maart. Er is namelijk een gunstig weersvooruitzicht voor volgende week. We zullen echter nog enkele dagen wachten vooraleer we het uitstel tot deze datum bevestigen.Als u wilt deelnemen aan de organisatie van Néblon, raden we u aan 24 maart in uw agenda te reserveren.
We houden geen rekening met reserveringen voor preregistratie en geluidsdempers voor 17 maart. Als u een dergelijk verzoek hebt gedaan, herhaal het dan indien u op 24 maart bij ons wilt rijden en indien die datum is bevestigd.
Volgende newsletter in de volgende dagen.


MEDEDELING VAN 17/02/19: DE KALENDER 2019 IS ONLINE.
Met 7 wedstrijden op het programma, begint ons seizoen 2019 op 17 maart in Néblon. In het geval dat het weer grillig is, hebben we al 2 uitsteldata gepland te weten 24 en 31 maart.
Zoals elk jaar bereidt ons team zich actief voor om het beste van zichzelf te bieden. Met de vingers gekruist, hopen we dat het weer minder erg is dan vorig jaar.